Despre club

“ILYO” este termenul corean  care inseamna “UNITATE”.

– Ce este unitatea?

Unitate inseamna unire, coeziune, omogenitate, integritate, legatura, solidaritate, fraternitate, indivizibilitate. Aceste caracteristici formeaza principiile dupa care se conduce Clubul Sportiv ILYO.

Unitatea este principiul suprem regasit in toate religiile lumii. Astfel in budism starea de cultivare spirituala este numita “Ilyo”. In starea “Ilyo” trupul si sufletul, corpul si mintea, spiritual si substanta, “eu” si “tu” sunt unificate.

Idealul final in artele martiale este dobandirea acestei stari de comuniune, de armonie, de intelegere, de intrepatrundere.

In crestinism scopul suprem al omului este dobandirea starii de comuniune  cu Dumnezeu, de traire a lui Dumnezeu inca din aceasta lume.

Scopul Clubului Sportiv ILYO este acela de a ne indruma sa gasim armonia dintre trup si suflet, pe de o parte, iar pe de alta parte de a ne face sa traim in comuniune, unire, armonie unii cu ceilalti si toti impreuna cu Dumnezeu, lasand la o parte toate gandurile materialiste, obsesiile, influentele externe, tot raul.

Unitate in diversitate!

Clubul Sportiv ILYO a fost infiintat in data de 15.10.2009, fiind constituit ca o structura sportiva, persoana juridica de drept privat neguvernamentala, apolitica si nonprofit.

Clubul Sportiv ILYO are sediul in localitatea Bistrita, strada Tarpiului, numarul 64A, cod postal 420062.

Telul Clubului Sportiv ILYO este de a depista, pregati si promova tinere talente pentru sportul de performanta in mai multe ramuri sportive, principala ramura fiind Taekwondo W.T.F.

Bistrita

Grupul Scolar “Sfanta Maria”
str. Independentei, nr. 23
Tel: 0752-224.325; 0745-254.489

Beclean

Scola Generala “Liviu Rebreanu”
str. Noua nr. 1
Tel: 0752-224.325; 0745-254.489