Daniel E. BIRNET

Daniel Emanuel BIRNETcentura neagra 1 DAN     49

    Daniel Emanuel Bîrneţ are 18 ani, face Taekwondo de 4 ani şi jumătate, fiind printre primii sportivi care au început să practice acest sport în judeţul Bistriţa-Năsăud.Este elev în clasa a 11-a la Colegiul Naţional “George Coşbuc” din Năsăud şi este instructor la secţia Clubului Sportiv Ilyo din acelaşi oraş.

    Sportivul bistriţean a participat, în cei patru ani de când practică Taekwondo, la numeroase concursuri, atât în calitate de concurent cât şi în calitate de arbitru. Daniel Bîrneţ are centura roşie cu tresă neagră şi se pregăteşte pentru susţinerea examenului de centură neagră. Din anul 2011 este instructor şi arbitru de Taekwondo la Năsăud. Este multiplu medaliat la concursuri naţionale şi internaţionale. Anul acesta, în cadrul Campionatului Naţional de la Botoşani a obţinut medalia de aur la poomsae şi la proba pe echipe.

    Este unul dintre cei mai buni sportivi ai noştri, printre primii care au început practicarea acestui sport în judeţul nostru. Sportivii de la CS ILYO Bistriţa vor avea un calendar încărcat cu stagii de pregătire şi competiţii în această vară. Aceştia vor susţine examene de centură şi de grad, stagiu de vară la Sovata, în iulie şi la Costineşti, în luna august. Antrenamentele vor avea loc şi pe parcursul vacanţei de vară. Îndemăm părinţii care vor să le ofere copiilor o modalitate eficientă şi plăcută de a-şi petrece vacanţa să îi trimită la antrenamentele de Taekwondo.

UNDE NE PUTETI GASI?

Bistrita

Grupul Scolar "Sfanta Maria"
str. Independentei, nr. 23
Tel: 0752-224.325; 0745-254.489

Beclean

Scola Generala "Liviu Rebreanu"
str. Noua nr. 1
Tel: 0752-224.325; 0745-254.489